Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Művészek jelentkezését várja a Tünet Együttes

Művészek jelentkezését várja a Tünet Együttes

„A karantén alatt volt idő gondolkodni – arra jutottunk, hogy ebben az évadban nem szeretnénk ugyanabba a taposómalomba visszalépni, amiben évekig őröltünk. Ezt az évadot nyugodtabban, elmélyültebb kísérletezéssel és csapatépítéssel szeretnénk tölteni” – áll a Tünet Együttes közleményében.

- hirdetés -

A Tünet Együttes új bemutatója 2021. január végén lesz a Trafóban.

- hirdetés -

„Új előadásunkban a hang és mozdulat kapcsolatával dolgozunk. Az új előadás próbafolyamata az egész évadon át húzódó műhelymunkák sorozatába ékelődik. A 2020/21-es évadra szeretnénk egy olyan csapatot összehívni, akikkel kölcsönösen inspiráljuk egymást, és produkciók létrehozásán túl tudunk időt szakítani kutatásra, játékra, tudásmegosztásra, világok ütköztetésére, annak felfejtésére, ki mit keres a színpadon” – fogalmaznak a felhívásban.

Mint írják, „egy 5 napos műhelymunkán szeretnénk kiválasztani azokat, akikkel együtt tudunk dolgozni. Ez a választás nyilván akkor jó, ha kölcsönös – abban hiszünk, hogy a közös munka során tudjuk eldönteni, elköteleződünk-e egymás felé. A műhelymunkára 7 előadó-művészt meghívtunk, a maradék 3 helyre jelentkezni lehet.”

Elsősorban erős előadói képességgel rendelkező táncosok jelentkezését várják, de kíváncsiak jó mozgású színészekre, énekesekre is, akik készek a hosszú távú kísérletezésre.

  • Időpont: 2020. július 20-24. – Naponta 10-16 között
  • Helyszín: Tünet Stúdió, Jurányi u. 1., első emelet
  • Jelentkezés: rövid szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel 2020. július 12-ig a beavato@tunetegyuttes.hu email címen (mindkét dokumentumot csatolmányként).

A motivációs levélben ki kell térni a következő évad egyéb elköteleződéseire. A szervezők július 15-ig mindenkit értesítenek. A műhelymunka résztvevőinek függetlenül a kiválasztás eredménytől 30 ezer forintot ajánlanak fel.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.