Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Szikszai Rémusz, Szabó Máté és Vidovszky György is rendez Tatabányán

Szikszai Rémusz, Szabó Máté és Vidovszky György is rendez Tatabányán

A Jászai Mari Színház évada a Valahol Európában című musical bemutatójával augusztus 29-én indul.

- hirdetés -

Tatabányán úgy állították össze a következő szezon programját, hogy abban „minden műfajban a legjobbak szerepelnek – fogalmazott Crespo Rodrigo igazgató. – Olyan darabok, melyekben alkotónak és nézőnek egyaránt bőven van felfedeznivaló: a komoly magánéleti kérdésektől a társadalmi problémákig, a kacagtató bohózattól a musicalig, klasszikustól a kortárs darabokig.”

- hirdetés -

A Valahol Európában című musicalt Szabó Máté rendezi, A revizort pedig Fehér Balázs Benő, ők ketten még nem dolgoztak Tatabányán. Visszatérő rendezőként üdvözölheti a társulat és a közönség Guelmino Sándort, aki a Veszedelmes viszonyokat és az Amit a lakáj látott című darabokat viszi színre, Szikszai Rémuszt, aki a Teljesen idegenek című keserédes komédiát készíti el, és A közellenséget rendező Vidovszky Györgyöt.

Crespo Rodrigo – fotó: Prokl ViolettaAz évad újdonsága, hogy az Imre Zoltán Program keretében a tatabányai közönség három estén találkozhat két-két fiatal koreográfus darabjaival.

A Jászai Mari Színházban a gyerekeket is várják, olyan meghívott előadások szerepelnek a programban Fabók Mancsi Bábszínházától a Vaskakas Bábszínházig, amelyek a klasszikus gyermekszínházi témavilágot mutatják meg, ugyanakkor a műfajok megújítását tűzték ki célul.

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.