Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo A Vígszínház ma esti A Pál utcai fiúk című előadása járványügyi okok miatt elmarad

A Vígszínház ma esti A Pál utcai fiúk című előadása járványügyi okok miatt elmarad

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Vígszínház közleményét az alábbiakban olvashatják:

Sajnálattal tájékoztatja nézőit, hogy a ma tudomásunkra jutott információk alapján, az esti A Pál utcai fiúk című előadás járványügyi okok miatt elmarad. Továbbá a járványügyi hatóságok döntése alapján a Vígszínházban és a Pesti Színházban szeptember 4-ig meghirdetett előadásainkat is kénytelenek vagyunk elhalasztani. A munkatársak és a közönség egészsége védelmében kellett meghoznunk ezt a fájdalmas döntést. A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltettük. A teszt során az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR tesztje pozitív lett. A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el.

Nagyon vártuk a kezdést, éreztük a közönség várakozását is, hiszen fél éves szünet után a mai napon indítottuk volna az évadot.  De a legfontosabb a biztonság! A Vígszínház és a Pesti Színház nagy befogadóképessége miatt nagyobb rajtunk a felelősség is, ennek értelmében dolgoztuk ki biztonsági protokollunkat.

- hirdetés -

Az előadások pótlásának időpontját a későbbiekben hozzuk nyilvánosságra. Nézőink természetesen eldönthetik, hogy megfelel-e számukra az új időpont, átcserélik azt, vagy a jegyek árának visszatérítését kérik.

A jegykezelésre online is lehetőséget biztosítunk, ha elküldik jegyüket a szervezes@vigszinhaz.hu e-mail címre szeptember 30-ig. Amennyiben tehetik, kérjük válasszák ezt a lehetőséget a személyes érintkezés elkerülése érdekében.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X