Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Idén harmadszorra rendezik meg a Palkonya Hangja fesztivált

Idén harmadszorra rendezik meg a Palkonya Hangja fesztivált

Az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Palkonya Hangja a dél-amerikai cumbia, jamaikai ska és reggae birodalmába kalauzol bennünket. A világzene mellett hip-hop és elektronikus zene, valamint remek DJ-k is színesítik a felhozatalt.

A fergeteges fesztiválhangulatot kiváló borok és a nemzetközi gasztronómia remekei is fűszerezik a festői Haraszti Birtokon, ahol egész nap friss kovászos kenyér, pizza és ínycsiklandó ételek sülnek-főnek.

- hirdetés -

A páratlan helyszín egy 4 hektáros palkonyai szőlőskert közepén található, mely csodás panorámával büszkélkedhet Palkonyától egészen Pécsig. „Biztonságotok fontos számunkra – 400 vendégünk tágas, egy hektáros területen élvezheti a fesztivált” – írják a szervezők.

- hirdetés -

Palkonya, Haraszti birtok

A környezetvédelem és környezet-tudatosság is kiemelt szerepet kap a minifesztiválon, hiszen évek óta csikkgyűjtő fiolát adnak a jegy melle ajándékba, valamint repoharakat és papír tányérokat használnak.

A fesztivál szorosan kötődik az Irie Maffia zenekarhoz, melynek az idei 15 éves grandiózus jubileumi turnéja is meghiúsult, ezért a közönséget családiasabb koncertekkel igyekeznek kárpótolni, mint például az augusztus 12-i, 0.napon.

A Fellépők közt szerepel az Irie Maffia, a PASO, a Los Orangutanes, a Zuboly, Saiid, az NKS, a Slow Village, a Sör és Fű és még sokan mások.

Tekintettel a napi 400 főben limitált és értékesíthető jegy darabszámra, a jegyek korlátozott mennyiségben a TIXA jegyirodánál elérhetők, ide kattintva.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!