Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Jót tenni és jót enni – Ismét megrendezik a Jótevők vacsoráját

Jót tenni és jót enni – Ismét megrendezik a Jótevők vacsoráját

Hatodik alkalommal rendezi meg a Magyar Hospice Alapítvány a Nárcisz Asztaltársaság éttermeivel közös hagyományos nyárbúcsúztató kerti vacsoráját. Jót tenni és jót enni sosem volt egyszerűbb! Budapest kilenc exkluzív étterme vállalja évről évre, hogy egy-egy finom fogással várja a vendégeket.

Az esemény időpontja és helyszíne: 2020. szeptember 2., 18-21 óráig, a Budapest Hospice Ház kertjében (1032 Bp., Kenyeres u. 18-22.)

Idén először: színház a kertben!

- hirdetés -

A gasztronómiai finomságokat ezúttal színházi élménnyel fűszerezzük. A bilincs a szabadság legyen – felolvasószínházi est Balsai Móni és Trill Zsolt játékával, Seres Tamás rendezésében látható. A Polcz Alaine és Mészöly Miklós levelezését feldolgozó előadáson keresztül bepillanthatunk kettejük közös életének szépségesen gyötrelmes, kínzóan gyönyörű pillanataiba. (Az előadás 2017-ben a PIM felkérésére készült.)

- hirdetés -

Estünk háziasszonya és meglepetés fogásunk készítője Mautner Zsófi gasztroblogger. A receptgyűjteményeket is jegyző szerző 2017 óta áll szoros kapcsolatban az Alapítvánnyal, most is azonnal elvállalta a háziasszonyi teendőket. Ahogy mondja: „… a gasztronómia jó hívószó: olyan embereket is mozgósíthat, akiknek fontos a társadalmi szerepvállalás, de még keresik a hozzájuk legközelebb álló lehetőséget.”

Alapítványunk megalakulása óta fontos célkitűzésünk a társadalmi szemléletformálás, ezért igyekszünk különleges programokkal munkánk fontosságára irányítani az emberek figyelmét. Gasztroestünk évről-évre kedvelt jótékonysági esemény, melyen az alábbi éttermek biztosítják a kulináris élményeket: Bodrogi Kúria, Cyrano Étterem, Fausto’s Ristorante, Két Szerecsen, Nobu Budapest, Pastrami, Pomo D’oro, Robinson, Ürömi Hütte. Részvételük példaértékű, hisz elkötelezett partnerek nélkül nem létezne hospice ellátás Magyarországon.

A Magyar Hospice Alapítványról bővebben itt olvashat.

 

Egész éves támogatásuk mellett, évente egyszer lehetőséget teremtenek arra, hogy mások is osztozzanak a segítségnyújtás örömében. Ez a Jótevők vacsorája, melynek bevételét teljes egészében a betegellátásra fordítjuk. Egy támogatói jegy ára: 25.000 forint. Jegyvásárlás: itt.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.