Papageno Radio
- hirdetés -
Színház SZFE Lázár Kati kiáll Székely Gábor mellett a rendezőt ért politikai bírálat kapcsán

Lázár Kati kiáll Székely Gábor mellett a rendezőt ért politikai bírálat kapcsán

Lázár Kati Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, rendező, kiváló művész az alábbi sorokat írta Székely Gábor és a Színművészeti Egyetem kapcsán, miután egy, a rendező felmondására reagáló cikk Székely korábbi politikai szerepvállalását kritizálta a Vidnyánszky Attilához szóló nyílt levele fényében.

- hirdetés -

Istenem! A Székelyt? A Székely Gábort?! Hát ő csak tanított, adott, drukkolt és segített, hogy mindig a minőség, minőség és a MINŐSÉG!

- hirdetés -

Párttag?! Hát ki mindenki volt az! És? Mi van már? Mi ez már? Hát mi a fontos? Az, amit tőle, Gábortól tudunk: hogy egyre jobb, igazabb, hogy tisztességes legyen a „játék”.

Mi, akik tudjuk, mert tapasztaltuk ezt, és hát olyan sokan vagyunk, ugye nem engedjük, ugye tudunk tenni valamit az igazságért? Szacsika, Cserhalmi Tyutyu, Csomós Mari, Bodnár Erika, Papp Zoli, Jordán, Tímár Éva, Bánsági, László Zsoci, Szamóca, Molnár Piroska, Takács Kati, Csámpi, Andai, Szarvas Józsi, Újlaki Dini, Nagy Mari, Vlahovics, Tóth Ildi — zaklatottságomban nem juttok eszembe, és a rendezők, akik mestereteknek valljátok és a középkorú és a fiatal színészek, ugye elmondjuk Székelyről az igazat, nem hallgatunk mert tudjuk, hogy ki ő.

És ha nem mondjuk ki, pedig már nagyon nyomaszt, mi lesz velünk később?!

Lázár Kati

(Via SZFE)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.