Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo A Vígszínház fogadja be a diplomázott SZFE-s hallgatók búcsúelőadásait

A Vígszínház fogadja be a diplomázott SZFE-s hallgatók búcsúelőadásait

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Ódry Színpad szeptember első felére hirdette meg a most diplomázott színművész és fizikai színházi koreográfus-rendező osztály búcsúelőadásait, amit az egyetemfoglalásra tekintettel a Vígszínház együttműködésével tudnak megvalósítani.

Közleményükben az írták: „mint ahogy arról talán Önök is értesültek, az egyetem autonómiájáért küzdő hallgatók szeptember 1-jén (az alapítványi magánegyetemmé válás pillanatában) elfoglalták az intézmény Vas utcai épületét és jelen pillanatban kizárólag egyetemi polgárokat engednek be az épületbe.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Rudolf Péter: „Egy művészeti egyetem szabadsága nemzeti ügy”

Ugyanakkor az egyetem vezetése, az osztályvezető tanárok és a (volt) hallgatók határozott szándéka és vágya az volt, hogy ezeket az utolsó előadásokat valamilyen formában megtartsuk. Nagy örömünkre a Vígszínház – ahova egyébként a Marton–Hegedűs–Forgács osztály hat tagja is szerződött – támogatásáról biztosított minket, így több előadást is ott tudunk megvalósítani.”

Ennek értelmében így módosulnak az előadás időpontok:

  • szeptember 22. 20.00 FUHAROSOK – Vígszínház – Házi Színpad
  • szeptember 23. 20.00 SZAJRÉ – Vígszínház – Házi Színpad
  • szeptember 24. 20.00 AMPHITRYON – Vígszínház – Házi Színpad

„A megváltott jegyek érvényesek az új időpontban, az új helyszínen. Amennyiben nem alkalmas Önöknek az új időpont, a jegyeket visszaváltjuk jegypénztárunkban hétköznap 14-18 óra között – közölték.

  • A szeptember 12-re meghirdetett PSYCHÉ előadás elmarad.
  • A szeptember 14-re meghirdetett OCTOPUS, AVAGY SZENT GYÖRGY ÉS A SÁRKÁNY című előadást zárt körben tartják meg, melyet az SZFE és az Ódry Színpad Facebook-oldalán élőben lehet követni.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X