Papageno Radio
- hirdetés -
Színház SZFE Bodó Viktor: „Miért pont egy jól működő intézményt kell szétverni?”

Bodó Viktor: „Miért pont egy jól működő intézményt kell szétverni?”

Bodó Viktor Jászai Mari-díjas színész, rendező, díszlettervező ismét megosztotta gondolatait a Színművészeti Egyetem kapcsán:

- hirdetés -

Ha valóban komoly szakmai fejlesztési szándékok és képzési program van Vidnyánszky Attila és társai birtokában akkor vajon miért nem tudtunk meg belőle egyetlen pontot sem eddig? Milyen képzési program van a fejükben? Hogyan fognak és kik Keresztény Nemzeti irányt vagy mit tanítani? Hogyan kell azt elképzelni? Mi az egyáltalán? Van erről írásos anyag? Metódus leírás? Létezik egy tanári kar akik ezt fogják valahogy tanítani? Kik azok? Hol szereztek oktatói tapasztalatot? Ha valóban segítő és jobbító szakmai szándék vezérli a kuratórium tagokat akkor miért nem alapítottak már régen egy másik iskolát? Miért nem bizonyították rátermettségüket? Miért ez kell nekik? Nyilván kaptak volna ingatlant és forrást amennyit csak akarnak.

- hirdetés -

Ott volt Kaposvár. Miért nem kellett? Mert vidéken van? Miért pont egy jól működő Intézményt kell szétverni a Keresztény Nemzetiség nevében? Miért??? Minden egyes perccel minden egyes órával minden egyes hazugsággal teli interjúval és csúsztatással valamint a kormánymédia mocskolódásával csak egyre világosabb a helyzet. Nem hagyhatjuk hogy ez rombolás tovább folytatódjon! Nem hagyhatjuk. Egyszerűen nem.

Ide kapcsolódik:
„Diplomátokat ma a történelem adja át” - Upor László az SZFE idén végzett hallgatóihoz beszélt

(Via Bodó Viktor Facebook-oldala)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!