Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Lemondták az Anima Musicae őszi fellépéseit - Még két alkalommal állnak színpadra

Lemondták az Anima Musicae őszi fellépéseit – Még két alkalommal állnak színpadra

A Nádor Terem a COVID-19 miatt bizonytalan ideig szünetelteti működését, az Anima Musicae Kamarazenekar őszi koncertjeit pedig ezzel összefüggésben lemondták. Az együttes még két alkalommal hallhatjuk szeptemberben.

- hirdetés -

Szeptember 19-én szombaton 11.00 órakor a Régi Zeneakadémián könnyed szinte kávéházi hangulatú koncertet hallgathatunk G. Horváth Lászlóval, az Anima Musicae Kamarazenekar művészével és Váray-Major Zsófiával.

A „zene lelkéről” elnevezett Anima Musicae Kamarazenekar – a Nemzeti Ifjúsági Zenekar 2018-2020 cím birtokosa – Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttese, több nemzetközi verseny és hazai díj kitüntetettje, Budapest és Európa rangos helyszíneinek állandó szereplője.

- hirdetés -

A Liszt Múzeum hegedű-zongora kamara matinékoncertjén Debussy és Bartók zenéje mellett hallható lesz többek között Fauré és Dvořák egy-egy műve is.

A részletes program ide kattintva érhető el.

Szeptember 20-án Vasárnap 19.00-kor Bogányi Gergely lesz az Anima Musicae Kamarazenekar szólistája az Ars Sacra Fesztviál zárókoncertjén, a Gazdagréti Szent Angyalok plébánia templomban. A teljes Mozart-estre a belépés ingyenes.

További információkért kattintson ide!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.