Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Egy varázslatos andalúz este a Premier Kultcaféban

Egy varázslatos andalúz este a Premier Kultcaféban

A Volver La Vida mexikói-magyar énekes párosa, Manuel B. Camino és Bojta Zsuzsanna már évek óta jeles képviselője Magyarországon a latin klasszikus zenének. Együttesükkel, a Volver La Vidával felléptek már Fesztiválokon, együttműködtek a Honvéd Férfikarral, meghívták őket többször a Westend tetőteraszára, a Bartók Rádió által közvetített koncertjük is volt a Márványteremben és nemsokára a Nemzeti Táncszínház nagytermében egy fergeteges tangó showban varázsolják el a közönséget zenéjükkel. 

- hirdetés -

Széles repertoárjuk a mexikói zenétől az argentin tangókon át felöleli a latin kultúra számos zenei stílusát. Rendszeresen, tematikus koncerteket adnak a Premier Kultcaféban. A legújabb programjuk bemutatója október 16-án este 19:30-kor lesz, DUENDE – a latin szenvedély címmel. A program különlegessége, hogy ezúttal Ferencz Gabriella színművésszel közösen idézik meg az andalúz világot, García Lorca prózáival körülvéve fejtegetik a „fekete hangok” titkát. 

- hirdetés -

„… a duende erő, nem pedig cselekvés; harc, és nem gondolkodás. Egyszer egy öreg gitárművésztől ezt hallottam: A duende nem a torokban van; a duende belülről jön föl, a talpból. Nem képességről van hát szó, hanem valóságos élő stílusról, egyszóval vérről; valami nagyon öreg kultúráról és pillanatnyi alkotásról. Ez a titokzatos erő, amit mindenki érez, de egyetlen filozófus sem tud megmagyarázni, végső soron a föld szelleme.” /Federico García Lorca/

Nézőink és művészeink biztonsága érdekében kérjük hozzanak magukkal maszkot, kézfertőtlenítés és testhőmérséklet-mérés várható a bejáratnál, hogy mindannyian biztonságban érezhessük magunkat. Tágas térben, asztalos ültetéssel várjuk mindazokat, akik Andalúziába vágynak, ígérjük elvisszük oda Önöket, hacsak egy estére is.

Jegyek kaphatók a helyszínen és elővételben ezen linken.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

X
X