Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Ezeket a koncerteket halasztja el a Nemzeti Filharmonikusok

Ezeket a koncerteket halasztja el a Nemzeti Filharmonikusok

Magyarország Kormánya a koronavírus járvány megfékezésére újabb védelmi intézkedéseket hozott, melyek 2020. november 11-én léptek hatályba. Az alábbiakban a Nemzeti Filharmonikusok közleményt olvashatják ezzel kapcsolatban:

- hirdetés -

„A szigorítások társaságunkat is érintik, „Mindennemű rendezvény megtartása tilos, ideértve a  kulturális eseményeket…” Az új rendelet 2020. december 11-ig érvényes, ennek értelmében a Nemzeti Filharmonikusok  következő saját rendezésű hangversenyei maradnak el.

  • november 16., Pesti Vigadó, „Ellentétek vonzásában”
  • december 2., Pesti Vigadó, „Kelet meséi”
  • december 3., Pesti Vigadó, „Kocsár”
  • december 5., NF 6. emeleti próbaterme, Müpa „Próbatermi vendégség
  • december 10., Müpa, „Passacaglia”
- hirdetés -

Elmaradnak továbbá a „A zene ajándék” 150 koncert – 150 településen c. országos kamarakoncert sorozat hátralevő előadásai is.A későbbi hangversenyek megtartásával kapcsolatban a következő hetek kormányintézkedései alapján adunk további tájékoztatást.

Jegyvisszaváltás – jegycsere

Az online vagy személyesen megváltott jegyek és bérlet-hányadok az elmaradt koncertet követő 60 munkanapon belül visszaválthatók, vagy átcserélhetők. A jegyek vagy bérletek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával a visszafizetést vagy a cserét a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 411-6636 telefonszámon is megrendelhetik.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar valamennyi művésze mindenkinek türelmet, erőt és kitartást kíván a veszélyhelyzet idejére, és reméli, hogy mihamarabb személyesen is találkozhat közönségével hangversenyeik valamelyikén.

Vigyázzanak magukra!

Megértésüket köszönjük!

Nemzeti Filharmonikusok vezetősége”

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.