Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Színházi korlátozások – A közönség véleményére kíváncsi a Katona József Színház

Színházi korlátozások – A közönség véleményére kíváncsi a Katona József Színház

„A kormány tegnapi, színházakat is érintő döntése eddig ismeretlen helyzet elé állított minket” – figyelmeztet közleményében a Katona József Színház, majd a közönség segítségét kéri, hogy műsoraikat a körülményekhez képest ideális módon tudják átszervezni.

- hirdetés -

A közlemény szerint: „a kötelezően elrendelt helykihagyás következtében mostantól minden – akár egy háztartásból érkező – néző között két széket üresen kell hagyni, azon előadásaink esetében is, ahol a mai naptól élő szabályok szerint a megengedettnél több jegy kelt el. Így elkerülhetetlenné vált a foglalt helyek és megvásárolt jegyek módosítása. Úgy érezzük, ebben a szituációban mi nem tudunk igazságos döntést hozni, ezért a dilemma megoldásába és egy minél inkább megfelelő eljárásrend kialakításába szeretnénk bevonni Nézőinket is, hiszen a már megvásárolt jegyeiket és tervezett színházlátogatásaikat minden lépésünk érinti.

- hirdetés -

Az alábbi szavazásra szeretnénk kérni Önöket: holnap reggel 8 óráig válasszák ki, melyik lenne a szimpatikusabb megoldás. A szavazófelület ide kattintva érhető el.

  • SORSOLÁSSAL DŐLJÖN EL, hogy a már megvásárolt jegyek közül melyik marad érvényes, és melyik cserélhető át másik előadásra vagy váltható vissza.
  • A jegyek, a szabályozás szerinti kapacitás határáig, VÁSÁRLÁSI SORRENDBEN legyenek érvényesek.

Emellett arra szeretnénk kérni Nézőinket, hogy aki a bejelentett szabályozások következtében már megvásárolt, vagy lefoglalt színházjegyét mégsem használná fel, jegyvisszaváltási igényét november 6., péntek 12 óráig jelezze Közönségszolgálati Irodánknak a 06 1 317 4061-es telefonszámon vagy a szervezes@katonaszinhaz.hu címen. A megadott határidőig elsősorban az emberek színházbajárási hajlandóságát próbáljuk felméreni, de ha úgy alakul, hogy az új műsor-és ültetésrend következtében a néző nem tud/szeretne eljönni, akkor természetesen a későbbiekben is visszaválthatja, vagy átcserélheti majd a jegyét. Minderre a most kidolgozás alatt álló új, jegyvásárlásra vonatkozó szabályzatunkban is ki fogunk térni természetesen.

Emailben történő visszaigénylés esetén kérjük számlaszámukat, amelyre visszautalhatjuk a jegyek árát, ne felejtsék el megadni.

Az előadásainkkal kapcsolatos teljeskörű tájékoztatást – a szavazás eredményének és színházlátogatással kapcsolatos visszajelzéseik ismeretében – a későbbiekben adjuk majd ki, addig türelmüket és megértésüket kérjük!

Köszönettel:

Katona József Színház”

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

X
X