Papageno Radio
Intermezzo Az Örkény művészei ismét telefonon, versekkel keresik fel a közönségüket

Az Örkény művészei ismét telefonon, versekkel keresik fel a közönségüket

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Itt az advent, jönnek az ünnepek, ezért az Örkény Színház felújítja VERS CSAK NEKED akcióját.

Nézőterük zárva. Mégis, szeretnék, ha nézőiknek személyesen adhatnánk valamit: szeretnék oldani a bezártság érzését, a magányt. Kérjük, gondoljanak azokra, akik egyedül vannak ilyenkor, a járvány miatt nem mozdulhatnak ki és valóban örülnének annak, ha a társulat egy tagja felhívná őket egy-egy kedves költőjük versével.

Az akcióra a színház honlapján jelentkezhetnek, itt kell kiválasztaniuk a költőt, akitől verset szeretnének hallani, meghagyni nevüket, telefonszámukat, és az időpontot, amikor a hívást fogadni tudják. Amikor csörög a telefon, a társulat egy tagja keresi majd önöket, és elmondja kedves költőjük versét. A kéréseket az Örkény Színház a beérkezések sorrendjében teljesíti.

Ide kapcsolódik:
Ezekkel az online előadásokkal készül az Örkény decemberre

Az akció december 6-tól január 6-ig tart, addig a társulat tagjai mintegy ezer magányos, vagy csak élő szóra vágyó embert érnek majd el. A megjelölt költő életművéből a társulat tagjai választanak verset. Az online jelentkezés kezdete: december 3. 18:00 óra. Az akció részletei és a jelentkezés menete ide kattintva olvasható részletesen.

Promóció

Stream és színház

X
X