Papageno Radio
Intermezzo Paul McCartney életét dolgozza fel egy új dokusorozat

Paul McCartney életét dolgozza fel egy új dokusorozat

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Dokumentumfilm-sorozat készül Paul McCartneyról. A legendás zenész, ex-Beatle pályáját a világhírű amerikai producer, Rick Rubin hat részben fogja feldolgozni.

A széria a színfalak mögötti mágikus, misztikus utazás McCartney hihetetlen zenei karrierjébe. Rubin a brit zenész első gitárjától és szerzeményétől a legendás Beatles elképesztő sikeréig mindent bemutat.

A McCartneynál több mint húsz évvel fiatalabb Rick Rubin olyan előadók zenei pályáját segítette producerként az elmúlt három évtizedben, mint a System of A Down, a Red Hot Chili Peppers, a Beastie Boys, Tom Petty vagy Johnny Cash.

A folyamatban lévő dokusorozatot az Endeavor Content nevű óriáscég finanszírozza és teríti világszerte. A projektben rendezőként részt vesz Frank Marshall, aki idén csinált dokumentumfilmet a Bee Gees együttesről, továbbá Jeff Pollack. A McCartneyról szóló alkotásnak egyelőre nincs címe, de azt már lehet tudni, hogy a sorozat kedvéért először hagyták el a londoni Abbey Road stúdiót az egykori legendás mesterszalagok. A 78 éves ex-Beatle új (tizenötödik) stúdióalbuma, a McCartney III december 18-án jelenik meg.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X