Papageno Radio
Intermezzo Salute to Vienna and Budapest – A hungarikum magyar operett meghódítja Amerikát

Salute to Vienna and Budapest – A hungarikum magyar operett meghódítja Amerikát

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Idén először, Magyarországot is bevonva készítette el újévi műsorát a Salute to Vienna koncertsorozat, mely Amerikában és Kanadában huszonöt éves múltra tekint vissza és több tízmillió nézőt vonzott már a legnevesebb hangversenytermekbe New Yorktól Torontóig. Idén azonban, mivel nincs lehetőség a koncertek megtartására nézők előtt, streamelik a Budapesten rögzített gálaműsort, melyet a magyar közönség is megtekinthet!

A Braaavi Performing Arts Group együttműködésével a bécsi és budapesti tematikájú nagyszabású program olyan fellépő művészek közreműködésével készült, mint Fischl Mónika, Kiss Diána, Szendy Szilvi, Erdős Attila, Laki Péter és Vadász Zsolt. A Kálmán Imre, Lehár Ferenc  és Johann Strauss legnépszerűbb slágereit felvonultató látványos koncert a Budapesti Operetszínház Balettkarával és Zenekarával került rögzítésre a Pesti Vigadóban.

A hungarikum magyar operett legnagyszerűbb értékeit is összefoglaló műsort Bori Tamás rendezte, Makláry László és Pfeiffer Gyula vezényelte. Ízelítő a műsorból:


A Salute to Vienna and Budapest koncert internetes közvetítését Amerika és Kanada mintegy 20 neves koncertterme, többek között a New York-i Lincoln Center, a philadelphiai Kimmel Center, a torontói Roy Thomson Hall ajánlja ünnepi műsoraként.

A gálakoncert közvetítésére itt vásárolhat jegyet.

Ünnepeljen velünk Ön is a kiváló művészek, a különleges koreográfiák, a pazar jelmezek és a  lehengerlő látványvilág varázslatával! Búcsúztassa ezt a nehéz évet remek hangulattal! Lepje meg szeretteit, és nézze meg akár többször is december 27. és január 3. között a gálaprogramot.

Promóció

X
X