Papageno Radio
Intermezzo Szilveszteri gálaműsorral készül a kaposvári Csiky Gergely Színház

Szilveszteri gálaműsorral készül a kaposvári Csiky Gergely Színház

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

2020. december 31-én csütörtökön 22:00 órától a Duna Televízión látható a Csiky Gergely Színház fergeteges szilveszteri gálaműsora.

Egészen egyedi, összművészeti gálát láthat majd a közönség: a klasszikus opera és népszerű operett részletek mellett könnyűzenei produkciók, cirkuszművészeti és táncos számok, musical betétek és népzenei alapokra épülő darabok is helyet kapnak az esten, ahol a kaposvári Csiky Gergely Színház kitűnő művészei mellett Magyarország legnagyobb sztárjai is a színpadra lépnek.

Giuseppe Verdi, Erkel Ferenc, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Szenes Iván, Olt Tamás, Váradi R. Szabolcs, Szirtes Edina Mókus, az Ismerők Arcok, Jerry Bock, valamint Peter Stone legnagyobb slágerei és művei garancia arra, hogy minden korosztály felhőtlenül szórakozik majd, hiszen mások mellett a Traviata, a Bánk bán, a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Lili bárónő, A víg özvegy, A Bajadér, az István a király, a Van, aki forrón szereti, a Hegedűs a háztetőn, a Tüskevár és a Tanulmány a nőkről közkedvelt dallamai is fölcsendülnek.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X