Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Művészeti tevékenység támogatására írt ki pályázatot az MMA

Művészeti tevékenység támogatására írt ki pályázatot az MMA

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen tevékenységet végző természetes személyek részére, művészeti tevékenységükhöz kapcsolódó költségeik támogatására

- hirdetés -

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) – a Magyar Művészeti Akadémiáról szóló 2011. évi CIX. törvény (MMA tv.) 4. § (2) bekezdésében nevesített – a művészeti élethez kapcsolódó közfeladatai ellátása érdekében a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez, megvalósításához nyújt jelen pályázati kiírás alapján elnyerhető támogatást.

A rendelkezésre álló keretösszeg

- hirdetés -

A koronavírus világjárvány kulturális, művészeti szférát érintő hatásának enyhítéséről szóló 1879/2020. (XII. 4.) Korm. határozat alapján 750 000 000 Ft áll rendelkezésre.

Támogató a pályázatokat a beérkezési sorrendnek megfelelően, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig fogadja be.

A támogatás összege és formája

A támogatás formája vissza nem térítendő, utófinanszírozott támogatás. Az elnyerhető támogatás összege: 100.000–500.000 Ft

A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje

A támogatási igény az alábbi linken keresztül, az MMA pályázati rendszerébe lépve 2021. január 25. és 2021. február 23. között nyújtható be.

További részletek ide kattintva!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.