Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Petíció indult a Molnár Antal Zeneiskoláért

Petíció indult a Molnár Antal Zeneiskoláért

Eddig több mint 8 ezren írták alá azt az online petíciót, amely a Molnár Antal Zeneiskola oktatóinak és növendékeinek elhelyezése érdekében indítottak.

- hirdetés -

 A felhívásban a következőket írják:

- hirdetés -

„A VII. kerületi Molnár Antal Zeneiskola vezetősége, tanári kara, szülői munkaközössége és mintegy 600 tanulója megdöbbenve és elkeseredve vettük tudomásul, hogy 2021. február 08-án az Erzsébetvárosi Önkormányzat a tulajdonában álló Damjanich u. 4. szám alatti ingatlant előzetes értesítés nélkül a Várkonyi Zoltán alapítvány részére adta át használatra.

Megdöbbenésünk oka, hogy az épületet 2019-ben kimondottan a zeneiskola számára, zeneoktatási tevékenységre alkalmassá téve újíttatta fel az akkori önkormányzat. Az épület felújítása bár 2019-ben elkészült, azt az önkormányzat a mai napig nem adta át a zeneiskola részére, és 2021. február 08. óta minden reményünket is elvesztettük, hogy a kimondottan részünkre felújított épületben nagy múltú zeneiskolánk, mely a kerület legnagyobb létszámú, mintegy 600 gyermeket oktató nevelési intézménye otthonra találjon.

Iskolánk ugyanis évek óta saját épület nélkül, bérházi lakásokban és nyolc különböző telephelyen kénytelen megoldani a legfiatalabbak zenei nevelését, sokszor méltatlan körülmények között. Reméljük, hogy mielőbb megoldódik zeneiskolánk tarthatatlan helyzete.

Kérjük támogassa aláírásával, hogy a Molnár Antal Zeneiskola mielőbb méltó helyen működhessen tovább!”

Az előzményekről itt, itt és itt lehet olvasni.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.