Papageno Radio
Film Itt nézheted meg Fliegauf Bence Berlinalén versenyző filmjének előzetesét

Itt nézheted meg Fliegauf Bence Berlinalén versenyző filmjének előzetesét

Március 1. és 5. közt tartják a 71. Berlini Filmfesztivált, melynek versenyprogramjában Fliegauf Bence A Rengeteg – Mindenhol látlak című filmje is szerepel. A közönség a tervek szerint júniusban láthatja majd a filmet.

A filmben – mely különösen aktuális a karantén, be- és összezártság idején – korábban láthatatlan feszültségek, félelmek öltenek testet. Hétköznapi életünk, párkapcsolataink lázálomszerű útvesztőjébe kalauzol, ahol a szereplők életük talán legnagyobb titkát próbálják felfejteni: a másik embert.

A film szereplői közt olyan hivatásos színészeket láthatunk, mint Sodró Eliza, Gubik Ági, Jakab Juli, Végh Zsolt és Balla Eszter, de mások mellett feltűnik a zenész Víg Mihály, a közel százéves Lénárt István, Keresztes Felicián, a Dealer főszereplője, továbbá a rendező fia, Fliegauf János is.

A 71. Berlinale közönsége a tervek szerint júniusban láthatja majd a filmet, melynek világforgalmazója az innovatív alkotásokra specializálódott Films Boutique lett (Testről és Lélekről, Embrace of the Serpent).

Az idei Berlinale versenyprogramjában egy másik magyar alkotás, Nagy Dénes Természetes fény című filmje is szerepel.

Ide kapcsolódik:
Berlinben versenyez a Závada-regény filmadaptációja

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!