Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Új fejezet kezdődik a k2 Színház életében

Új fejezet kezdődik a k2 Színház életében

Tíz év közös rendezés és írás után a k2 Színház két alapítója,  Benkó Bence és Fábián Péter úgy döntött, hogy a jövő évadban kipróbálják magunkat külön utakon is. Közleményüket a Színház Online tette közzé.

- hirdetés -

„Ez a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy a társulat évadát a továbbiakban is együtt állítjuk össze, a csapatot érintő ügyekről együtt döntünk, ugyanakkor az új bemutatókat már külön állítjuk színpadra, és külsős rendezői, illetve írói munkát is egymástól függetlenül vállalunk.

- hirdetés -

Döntésünk hátterében a kalandvágy, egyéni alkotói terveink megvalósításának terve, az új alkotótársakkal való megismerkedés lehetősége – az eddig ismeretlen kihívások iránt érzett kíváncsiság áll.

Bízunk benne, hogy közös elhatározásunk olyan alkotói energiákat szabadít majd fel, amelyek termékenyítőleg hatnak mind a társulaton belüli, mind a vendégrendezői munkáinkra.

Ide kapcsolódik:
A béke témáját dolgozta fel a k2 Színház betlehemes előadása

Mindez nem jelenti azt, hogy ne dolgoznánk többé együtt. Ha egyszerre szólít meg minket egy darab, egy forma, egy problematika, újra összeállunk. A k2-t pedig együtt visszük a végtelenbe, és tovább!”

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.