Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Költözz be Maria Callas villájába!

Költözz be Maria Callas villájába!

Eladó a Garda-tónál, a Sirmione településen található luxusvilla, amelyben egykor a világhírű operadíva, Maria Callas és férje pihent. A birtokhoz saját strand és két helikopter-leszállópálya is tartozik. 

- hirdetés -

Maria Callas és Giovanni Battista Meneghini birtoka önmagában is meglehetősen reprezentatív ingatlan, és ehhez járul még az operatörténeti háttér! Az 500 négyzetméteres főépület (kilenc szoba, hat fürdőszoba) mellett egy 135 négyzetméteres vendégház is a tulaj rendelkezésére áll.

- hirdetés -

A hirdetés szerint újszerű állapotban lévő villához tartozik egy csónakkikötő, két helikopter-leszállóhely, 1500 négyzetméter magánstrand és 6500 négyzetméternyi kert „festői ciprusokkal” – mindezért pedig 10 millió eurót kérnek. (Az első beszámolók szerint még 9,5 milliót, 3,4 milliárd forintot de lehet, hogy az érdeklődés rögtön feljebb is tornázta az árat.)

Ide kapcsolódik:
A 8 legeredetibb idézet Maria Callastól

A teljes hirdetés itt tekinthető meg és olyan praktikus információkat is tartalmaz, mint hogy központi fűtés van a házban, illetve, hogy a veronai reptér mindössze 20 perc autóútra található, de a tömegközlekedés is csak 5 perc sétára.

Maria Callas egykori villája Sirmione-ban - forrás: Wikipedia
Maria Callas egykori villája Sirmione-ban – forrás: Wikipedia

A villa Giovanni Battista Meneghini nevén volt, aki 1949-től 1959-ig volt az operadíva férje és menedzsere. A hirdetés szerint a birtokon kifejezetten csendes környéken élvezheti majd az új tulajdonos a Dolce Vitát, de nem kell lemondania a jó közlekedésről sem.

(via Die Presse)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.