Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Veszélyben a megélhetése, munkát keres Molnár Gusztáv színművész

Veszélyben a megélhetése, munkát keres Molnár Gusztáv színművész

Molnár Gusztáv Facebookon kér segítséget ismerőseitől, mert a koronavírus járvány hatására neki is veszélybe került a megélhetése.

- hirdetés -

„Nos, drága barátaim elérkezett a pillanat amit én magam se gondoltam volna. Az elmúlt egy évben próbáltam valahogy helytállni a pandémia alatt. Szabadúszó színészként nem volt egy leányálom az elmúlt időszak. Kisebb munkákból valahogy eltengődtem eddig, de most jött el a pillanat, amikor már a napi élelmiszer beszerzése is problémát okoz” – írja a Molnár Gusztáv a közösségi oldalán.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Molnár Gusztáv: „Nem hittem el, hogy ez a darab tényleg a kézmosásról fog szólni”

A színész, akit legtöbben a Drága örökösök sorozatból ismernek 1986-ban született a Révkomáromban. 2008-ban diplomázott a Kaposvári Egyetem színész szakán. Egy évig szabadúszóként dolgozott, majd 2009-ben csatlakozott a Szputnyik Hajózási Társaság csapatához. 2012-től 2014-ig a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja volt. A a Terminal Workhouse társulat egyik alapítója, majd vezetője. Több filmben és sorozatban feltűnt, például A Tanár (2019), a Csak színház és más semmi (2019) és a Terápia szériákban vagy a Testről és lélekről (2017)-ben vagy az Isteni műszak (2013)-ban.

A színészek, zenészek, előadók és a háttérmunkások közül sokan kerültek nehéz helyzetbe a járvány miatt. A bevezetett korlátozások ellehetetlenítették az előadásokat, koncerteket és sok fesztivál sem szuámít már arra, hogy idén fogadhat látogatókat. A kialakult helyzetben többen más munkát vállaltak például futárként, Farkas Franciska színésznő több lapnak is beszélt arról, hogy egy gyermekotthonban vállalt munkát.

(via Hvg)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.