Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Az online térben folytatódik a Határtalan Design kiállítássorozat

Az online térben folytatódik a Határtalan Design kiállítássorozat

A Határtalan Design, a régió egyik legjelentősebb független kiállítása és összművészeti rendezvénysorozataként dizájnerek, bútortervezők, textiltervezők, ékszertervezők és más vizuális műfajokban tevékenykedő alkotók munkáit vonultatja fel. A 16 éves múltra visszatekintő projektben évente nagyjából 150 tervező kap bemutatkozási lehetőséget több, mint 10 országból. A projekt most a virtuális térbe költözik, és DWB VLOG néven közel 150 résztvevő dizájner tárgyait dolgozza fel rövid videókban. A sorozat online premierje május 7-én lesz.

- hirdetés -

A 2020 októberében megrendezett budapesti kiállítást egy pozsonyi, majd egy bécsi válogatás követte volna 2021-ben, ám a pandémia miatt ezek az események nem valósulhattak meg. A gazdag anyag most mégis bárki számára elérhetővé válik, a szó szoros értelmében határok nélkül, hiszen a szervezők egy nemzetközi szinten is innovatív felületet hoztak létre DWB VLOG néven, amely a DWB kiállítás 14 országból származó 154 résztvevőjének munkáit mutatja be 30-35 másodperc hosszú rövidfilmekben.

- hirdetés -

A közel 150 kisfilmet tartalmazó teljes anyag premierje május 7-én lesz a Design Without Borders honlapján és Youtube-csatornáján.

A bemutató mellett az alapítók a FUGA Budapesti Építészeti Központban május 7-én 10:30 – 14:00 óra között egy online találkozót is szerveznek, amelyen harminc alkotó, partner szervezet prezentációit követhetik Los Angelestől Bukarestig.

Ide kapcsolódik:
FUTURISTIC – különleges lakástextilekből nyílik kiállítás a FUGA-ban

Ezt megelőzően Góbi Rita Szegő Dávid (dob) zenéjére improvizált táncetüdjére, valamint Radnóti Róza fiatal zongoraművész előadására kerül sor, a háttérben pedig Szigeti Szilvia erre az alkalomra készített Futuristic textilkollekciója lesz látható.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!