Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Horgas Eszter és Farkas Gábor is fellép az újranyíló Óbudai Társaskörben

Horgas Eszter és Farkas Gábor is fellép az újranyíló Óbudai Társaskörben

Tizennégy szabadtéri programmal indul újra az Óbudai Társaskör, július 9-én a Budapesti Vonósok háromnapos sorozatával nyitnak, majd koncertekkel és zenés összeállításokkal várja a közönséget az Óbudai Nyár.

- hirdetés -

A hosszas zárlat után Vass Lajos igazgatásával nyitja meg kapuit az Óbudai Társaskör. Nyáresti előadásaik egyedi vonalat képviselnek az Óbudai Nyár kínálatában, a Kiskorona7 zárt kertje személyes közelségbe engedi a művészt és a közönséget – közölték a szervezők az MTI-vel.

- hirdetés -

Július 9-én kezdődik a Budapesti Vonósok ZeneZug Fesztivál elnevezésű háromnapos sorozata, amelynek vendégei között szerepel a Momentán Társulat, Farkas Gábor zongoraművész, Szakcsi Lakatos Béla és Kőszegi Imre, Lakner Tamás, valamint Eredics Salamon. A Budapesti Vonósok és az Óbudai Társaskör közös nyitófesztiváljának házigazdája Bolla Milán lesz.

Ide kapcsolódik:
Vass Lajos vezeti tovább a megújuló Óbudai Társaskört

A Kerti Koncertek a Kiskorona7-ben július 17-én egy Seres Rezső-esttel kezdődik Fesztbaum Béla és a Kék Duna Koncert-Szalonzenekar közreműködésével. A Sárik Péter Trió X Beethoven című koncertműsorával érkezik a Kiskorona7 kertjébe július 22-én, másnap Bősze Ádám tart előadást Pikk dáma – a zenetörténet legjobb kártyajátékai címmel.

Darvas Ferenc régi dalokkal, slágerekkel, történetekkel várja a közönséget július 24-én, Dés László július 28-án lép színpadra. A programsort az Anima Musicae Kamarazenekar koncertje zárja július 29-én. Az Álmodozó nyári éjjel című műsorban Mendelssohn, Mozart, Wolf és Suk művei csendülnek fel, közreműködik Horgas Eszter fuvolaművész és Polónyi Ágnes hárfaművész.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!