Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Pozsgai Zsolt visszavonja a Pinceszínház vezetésére beadott pályázatát

Pozsgai Zsolt visszavonja a Pinceszínház vezetésére beadott pályázatát

A rendező a Pinceszínház vezetésére beadott pályázatával kapcsolatban a következőket tudatta:

- hirdetés -

„Alulírott Pozsgai Zsolt a Ferencvárosi Pinceszínházra beadott pályázatom kapcsán az alábbi nyilatkozatot teszem: nagy örömmel látom, hogy a színház igazgatói pályázatára milyen nagy számban jelentkeztek olyan fiatal szakemberek is, akikkel magam is szívesen dolgoznék.

- hirdetés -

Úgy gondolom azonban, ideje a színházban is a generációváltásnak, és egy ilyen jellegű helyen, mint a Pinceszínház, ahol teret nyerhetnek az új és friss gondolatok (bár az én elképzeléseim is frissek új újszerűek, hiszen mi színházi emberek mindig gyerekek vagyunk!) jelenjen meg ez a váltás.

Ha már ilyen nagy számban, és ilyen fiatal színházi emberek ezt igénylik. Ha nem jelentkeztek volna, ahogy az utóbbi években láttuk a sikertelen pályázati kiírások kapcsán, magam vontam volna be őket a Pinceszínház munkájába, elsősorban a Göttinger-K2 rendkívül tehetséges csapatát, de a jelentkezők közül másokat is.

Ide kapcsolódik:
Kié lesz a Pinceszínház? - Göttinger Pál is a pályázók között

Ezen gondolatok fényében tehát igazgatói pályázatomat visszavonom, és nagyon sok örömöt, sikert kívánok a hamarosan megválasztott új vezetőnek és csapatnak. Kívánom, hogy érvényes, értékes évadok jöjjenek létre.”

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!