Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Weyer Balázs és Kádár Tamás a Music Hungary Szövetség új vezetői

Weyer Balázs és Kádár Tamás a Music Hungary Szövetség új vezetői

A Music Hungary Szövetség három évvel ezelőtti megalakulása óta először választott új vezetőséget. Az első ciklus tanulságai és a járvány időszaka által hozott példátlan nehézségek, a megnövekedett kiszolgáltatottság és szakmai egymásrautaltság tapasztalatainak a birtokában átalakított szervezeti struktúrában, a korábbi, reprezentatív 16 fős helyett 3 fős operatív elnökséggel vág neki a következő három évnek.

- hirdetés -

A Szövetség elnöke maradt Weyer Balázs, a Hangvető programigazgatója, a Budapest Ritmo világzenei fesztivál egyik alapítója. A Szövetség új társelnöke Kádár Tamás, a Sziget Zrt. cégvezetője, az elnökség új tagja pedig Temesi Bertalan Artisjus-díjas basszusgitáros, zenei producer lett. A Szövetség felügyelőbizottságának új tagjai Chikán Eszter, Dominus Ákos és Oszkó-Jakab Natália lettek.

- hirdetés -

A Szövetség kiemelt célja továbbra is a zeneipar szereplőinek összefogása, érdekeik képviselete. A szervezet közgyűlését a Rendezvény ReStart 2021 konferenciához kapcsolva tartotta meg, amelyen a Music Hungary tagjai is nagy számban képviseltették magukat és megosztották gondolataikat olyan az iparág számára fontos ügyekről, mint az élőzenei belépőjegyek áfájának 5%-ra csökkentése, a tervezhetőség fontossága, az állami támogatások kívánatos rendszere, a járvány által legyengített szektor megerősítésének szükségessége vagy Magyarország régiós zenei központtá válásának ambíciója.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!