Papageno Radio
Film Életműdíjat kap Johnny Depp a San Sebastian-i Filmfesztiválon

Életműdíjat kap Johnny Depp a San Sebastian-i Filmfesztiválon

Johnny Depp amerikai filmsztár életműdíjat kap a San Sebastian-i Filmfesztiválon mint „a kortárs filmművészet egyik legtehetségesebb színésze” – idézte a The Guardian a rendezvény honlapján olvasható közleményt.

A Donostia-díjat szeptember 22-én adják át az 58 éves filmcsillagnak – jelentette be a baszk város fesztiválja. Az elismeréssel korábban többek között Viggo Mortensent, Penélope Cruzt és Judi Denchet tüntették ki.

A fesztivál nem tett említést a Depp karrierjét a közelmúltban beárnyékoló botrányról: a színész veszített a rágalmazási perben, amelyet a brit The Sun újság ellen indított. A lap azt állította, hogy Depp több alkalommal bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heardet házasságuk alatt.

Johnny Depp legújabb filmjét, a Japánban játszódó Minamatát még várja az amerikai bemutatóját. Andrew Levitas rendező szerint az MGM filmstúdió „el akarja temetni” az alkotást.

Deppet korábban megkérték, hogy mondjon le Gellert Grindelwald eljátszásáról a Harry Potter-világban játszódó Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részében. A szerepet Mads Mikkelsen dán színészre bízták.

A 69. San Sebastian-i Filmfesztivált szeptember 17-15. között rendezik meg.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!