Papageno Radio
Színház Szabó Kimmel Tamás Eszenyi egyetlen mondata után tudta, hogy nem megy a...

Szabó Kimmel Tamás Eszenyi egyetlen mondata után tudta, hogy nem megy a Vígszínházba

A színész Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában mesélt karrierjéről a főiskolás évektől a Nemzetin át a Mintaapák sorozatból való távozásáig. Kiderült, hogy kétszer is nemet mondott Eszenyi Enikőnek a Vígszínházi szerződésre – számolt be a 24.hu a Klubrádió műsora alapján.

Szabó Kimmel Tamás a saját bőrén tapasztalhatta meg azt, amiről a Vígszínház több munkatársa beszámolt. Eszenyi Enikő kétszer is kereste, hogy szerződtesse a színházhoz. A színész mindkétszer a vécén ülve telefonálva hallgatta meg az ajánlatát majd mondott rá nemet. Bár először elgondolkodott rajta, találkoztak is, ám amikor Eszenyi Enikő megkérdezte: „Megnősültél? Hát hogy fogunk így színházat csinálni?” – egyértelmű lett számára, hogy nemet mond a felkérésre.

Elmondása szerint a kérdést utána még egy hétig próbálta értelmezni, de Kadardai Endrével együtt arra jutottak, hogy nem nagyon lehet félreérteni, ez arra vonatkozhatott, hogy Szabó Kimmel férfiként már „elkelt”. Szabó Kimmel is úgy érezte, nem volt szimpi és valami nem volt oké Eszenyiben és az egész légkörben, ezért is mondott nemet.

A teljes beszélgetés ide kattintva hallgatható meg.

(via Klubrádió, 24.hu)

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!