Papageno Radio
Játék Ezt blogozd ki! – Lackfi János, Korcsmáros György és Alpár Balázs netentúli...

Ezt blogozd ki! – Lackfi János, Korcsmáros György és Alpár Balázs netentúli történetei – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

2017 nyarán Lackfi János fogadalmat tett, hogy 365 napon keresztül minden nap közzétesz egy történetet facebook-oldalán. A Minden napra egy sztori címen futó, kalendárium jellegű írásfolyam, amely rövidesen könyv formában is megjelenik, számtalan olyan történetet tartalmaz, amely abszurd, mulatságos, emberi és színházi. A Mozsár Műhely felkérésére Korcsmáros György szerkesztette ezeket olyan jelenetfüzérré, amely kiegészítve az Alpár Balázs által megzenésített Lackfi-versekkel igazi szórakoztató, tanulságos és korunk abszurditásával szembesítő estté áll össze.

Egy FÉRFI és egy NŐ hétköznapjait átszövik a történetek és a történet értékű dalok. Látják, hallják a szokatlan eseményeket, miközben hétköznapi életük is tele van ilyenekkel.

„A kocsmáros egy törlőronggyal felitatta a pultra kifröccsent verslábakat, és körbenézett.”

A Mozsár Műhely ars poeticájához tökéletesen passzoló előadás születik, hiszen a Netentúli történetekre fokozottan igaz: színház, újragondolva.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével a Mozsár Műhely április 26-i, Ezt blogozd ki – netentúli történetek legközelebb előadásán. (Két szerencsés megfejtőnk vehet részt az előadáson.)

Kérdésünk: Hány Lackfi-verset zenésített meg Alpár Balázs az előadáshoz?

A) 2
B) 9
C) 15

Promóció

X
X