Papageno Radio
Játék Pezsgőkóstoló a Király Tamás kiállításban - Játék

Pezsgőkóstoló a Király Tamás kiállításban – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Pezseg az ősz a Ludwig Múzeumban: Király Tamás divattervező nagyszabású, retrospektív kiállításában Timár Katalin kurátor és É. Kiss Piroska látványtervező tartanak exkluzív tárlatvezetést, a program vendégei ezt követően három tételből álló Gancia pezsgőkóstolón és tombolasorsoláson vehetnek részt.

PROGRAM

18.30: Érkezés, welcome drink: Gancia Prosecco

19.00-től: A Király Tamás – Out of the Box című kiállítás megtekintése Timár Katalin kurátor és É. Kiss Piroska látványtervező vezetésével.

19.45 – 21.00:  Pezsgőkóstoló

  • Gancia Prosecco
  • Gancia Asti
  • Gancia Rosé

21:00 –21.30: Tombola

Jegyek csak elővételben kaphatók ide kattintva 2019. augusztus 30-ig.
A jegyár 4900 Ft, ami tartalmazza a múzeumi belépőt, a tárlatvezetésen való részvételt, és a borkóstolót. A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlapon, a férőhelyek limitált száma miatt! A program magyar nyelvű.
Az eseményen csak programjegy váltásával lehet részt venni, az éves bérlet az Art&Wine programsorozaton való részvételre nem jogosít.

Játsszon velünk és nyerjen 10.000 Ft értékű páros belépőt az őszi szezon első Art&Wine programjára a Ludwig Múzeumba! A jeggyel részt vehet a tárlatvezetéssel egybekötött Gancia-pezsgőkóstolón Király Tamás divattervező Out of the box című nagyszabású kiállításában szeptember 3-án 18.30–21.30 között. (Egy szerencsés nyertes lehet ott partnerével a kiállításon.)

Kérdés: Melyik európai városban volt Király Tamás legendás nemzetközi bemutatkozása?

A) Berlin

B) London

C) Párizs

Promóció

Stream és színház

X
X