Papageno Radio
Játék Megjelent Rutkai Bori első önálló mesekönyve, a Zsebtenger – Játék

Megjelent Rutkai Bori első önálló mesekönyve, a Zsebtenger – Játék

Rutkai Bori korábbi CD-mellékletes, dalszöveges könyvei után első ízben önálló mesekönyvvel, a Zsebtengerrel debütál. A dalszövegek és a színpompás illusztrációk mellett, most vidám mesék, játékok, kreatív feledatok, receptek is találhatók a könyvben, mind-mind Bori alkotásai, „találmányai”. De természetesen most sem marad el a CD, amely ezúttal külön vásárolható meg, illetve a digitális zeneszolgáltatóknál is elérhető.

A tizenhét dalszöveget összekötő kanyargó mesefolyamban, a zsebtengeri barangolás közben találkozhattok Kukutyin lakóival. Macikával, aki csíkos pizsijében kortyolja a tejeskávéját és hunyorgó szemmel várja a tavaszt, de végül inkább visszafekszik a puha ágyba, mert úgy érzi, még nincs elég meleg. A Láthatósági bácsival, aki éjjel-nappal világító kisködmönben cikázik. A Hosszúfejű királyfival, akinek hosszú fejét imádják az udvarhölgyek, a Hölggyel, aki elültetett százhúsz tölgyet, de beleshettek a Jó Boszik erdei bulijába is. S míg a Palacsinta Pályaudvarra befutnak a fahéjfüstös mozdonyok és vaníliás vagonok, addig a Strand Diszkó csillagfényes táncparkettjén a Nyári Sláger is színre lép.

Ide kapcsolódik:
KEZ-DŐD-JÖN! – így ünneplik művészeink a gyereknapot

Csobbanj nagyot a Zsebtengerben, fedezd fel a Boriverzum legújabb helyszínét! Igazi zenés, játékos, karneváli hangulatú kaland, amit a nyaralásra is magaddal vihetsz a kisbőröndben.

Nyereményjáték!

 

A feladványunkra helyesen válaszolók közül 5 szerencsés játékosnak ajándékozunk Zsebtenger CD-t és mesekönyvet.

 

A válaszokat a Facebook-poszt alatti kommentekben várjuk június 4-ig.

 

Kérdés: Nevezz meg kettőt Bori korábbi CD-s könyvei közül!

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!