Papageno Radio
- hirdetés -
Kiállítás Ez sör!

Ez sör!

Nem könnyű a helyzet, 2018 év elején a fővárosi múzeumok nagy részét zárva találjuk – bizonytalan ideig. A Szépművészeti, az Iparművészeti, a Közlekedési és Néprajzi is zárva, felújítás, költözés, új múzeum építése miatt. Maradt azért még különlegesség Budapesten: itt az alkalom, hogy felkeressük a kereskedelem és vendéglátás múzeumát!

- hirdetés -

A tél ugyan nem egészen a sör szezonja, de a róla szóló kiállítás most meghosszabbítva látható, és végignézve egészen biztosan kedvünk támad legurítani egy korsóval. Itt ugyanis a sörkészítéstől a sörkultúráig minden szerepel, attól az alapkérdéstől kezdve, hogy polgári vagy munkásitalról van-e szó, hogy miért Kőbánya a hazai sörkészítés fővárosa, egészen odáig, hogy a mai, újkeletű és örvendetes kisüzemi sördivat honnan is ered. Igazi rigó: ipartörténet és kultúrtörténet egyben, látványosan, és igen, a végén a sörfogyasztás helyeit is bemutatják nekünk: beülhetünk egy igazi sörözőbe.

- hirdetés -

Ez sör!
mikor: 2017. június 23–2018. március 4.; hol: Magyar Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Múzeum; mennyi: 500–1000 Ft; további információ

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.