Papageno Radio
- hirdetés -
Live Közvetítés – Május 20., 19:30 – Sebestyén Márta a Con Spirito Egyházzenei...

Közvetítés – Május 20., 19:30 – Sebestyén Márta a Con Spirito Egyházzenei Fesztiválon

A Filharmónia Magyarország idén újra megrendezi Egyházzenei Fesztiválját május 18. és 23. között! Az Eucharisztikus világkongresszus évében a római katolikus egyházzene lesz az esemény fókuszában. Baranya megye székhelyén több érdekes program várja a közönséget akár élőben, akár a képernyők előtt. A fesztivál programjait a Filharmónia Facebook-oldalán, Vimeo- vagy YouTube-csatornáján, valamint a Papageno Facebook-oldalán lehet követni.

- hirdetés -

Rendhagyó, különleges program várja a közönséget május 20-án: Pécs a magyar Salzburggá változik egy estére! Egy koncerten öt orgona szólal meg öt kiváló művész, Nagy László Adrián, Kovács Szilárd Ferenc, Szamosi Szabolcs, Schallinger-Foidl Artúr, valamint Kővári Péter játékával, Sebestyén Márta énekművész és a Pulzus Vonósnégyes közreműködésével.

- hirdetés -

Az egyedülálló zenei eseménynek a Pécsi Bazilika ad otthont. A hangszer nemcsak a főhajóban szólal meg 19:30-kor, hanem az altemplomtól a kápolnákon át öt különböző ponton. A Bazilika három saját hangszere mellett most először lesz hallható a Filharmónia két új hordozható sípos orgonája is.

A Filharmónia Magyarország közönségének újra lehetősége adódik, hogy személyesen, a nézőtérről élvezhesse a klasszikus zenét. Az sem mindennapi, hogy online körbejárhatják a Püspöki Palotát, méghozzá Felföldi László megyés püspök vezetésével.

A fesztivál ezen programjai a Pécsi Egyházmegye társszervezésével valósulnak meg.

 

A koncertlátogatók jegyet válthatnak a Kodály Központban, a Ticket Express irodáiban, a koncert előtt a helyszínen, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

 

Az élő koncertközvetítések ingyenesek és bármikor visszanézhetőek a Filharmónia YouTube-csatornáján. Látogasson el a weboldalra, ahol minden információt megtalál a streamkoncertekről!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!