Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Backstage Megjelent a Müpa Magazin legújabb, november-decemberi száma

Megjelent a Müpa Magazin legújabb, november-decemberi száma

A Müpa Magazin november-decemberi számának címlapján Várdai István. Keresse a magazint a megszokott lelőhelyeken, vagy lapozzon bele online. Az előszóban ezúttal Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatójának sorait olvashatjuk:

- hirdetés -

„Két évvel ezelőtt, 2018 októberében Magyarország egyik legismertebb és legmodernebb kulturális intézménye és a világ legzöldebb prémium elektromos és hibrid autókat értékesítő cége, vagyis a Müpa és a Lexus stratégiai együttműködési megállapodást kötött. A két év alatt sok sikeres közös rendezvényünk volt, és együttműködésünk kiállta a vírus által teremtett nehéz helyzet próbáját is.

- hirdetés -

A Lexus a kultúra és a művészetek elkötelezett támogatója. Immár nemzetközi rangú a fiatal tervezők részére létrehozott Lexus Design Award, és cégünk évek óta a Velencei Filmfesztivál főtámogatója. Megtiszteltetés volt számunkra, amikor két évvel ezelőtt partnereink között üdvözölhettük a Müpát. Márkafilozófiáinkban sok az azonosság: hasonlóképpen kiemelt fontosságot tulajdonítunk az innovációnak, a környezetvédelemnek, az értékteremtésnek.

Ahogy a Lexus autóiban együtt jelenik meg a japán kézművesség és a 21. század legújabb technikája, ugyanúgy van jelen a Müpa sokszínű programjaiban a hagyományőrzés mellett a legmodernebb kortárs művészeti ágak képviselete és bemutatása. Ez az értékközpontú sokszínűség jellemzi a november-decemberi műsorokat is, amelyekre cégem és a magam nevében is várjuk önöket!”

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.