Papageno Radio
- hirdetés -
Papagenda Az év utolsó hete nem csupán a karácsony miatt az ünnepé -...

Az év utolsó hete nem csupán a karácsony miatt az ünnepé – #Papagenda

Az év utolsó hete nem csupán a karácsony miatt az ünnepé: két jubileumi koncertet is ajánlunk, de sor kerül egy hagyományosan karácsony és szilveszter közötti hangversenyre és egy zenei stand-upra is.

Ingyenes programok december 24. és 30. között

december 24.
15.30 Deák téri evangélikus templom – Harangjátékkoncert
16.00 Deák téri evangélikus templom – Karácsonyi istentisztelet orgonamuzsikával

december 30.
18.00 Deák téri evangélikus templom – Radnai Tamás orgonál

Igazából Jazzation

- hirdetés -

Jazzation

- hirdetés -

A Jazzation évek óta karácsony és szilveszter között tartja meg ünnepi koncertjét, valahol a Bejgli és a Pezsgő között félúton. Akárhonnan érkezzünk is december 28-án este a Jókai utcai Hatszín Teátrumba, ebben a két órában együtt utazunk: a Jazzation hangokból szőtt hídon át vezet az óévből az újévbe.

Csík Zenekar – 30 év boldogság

Harminc év zenekari együttlét sokszor maga a csoda. Csík János erre a csodára mégis képes volt a kecskeméti kezdetektől egészen a Szigetig, népzenétől a popslágerekig: a Csík zenekar valahogy mindig megújult, és öröm maradt a zene harminc éven át. Ezt az örömöt szeretnék most megosztani egy közös szülinap során két felvonásban, sőt egy vadonatúj dal is készült erre az alkalomra, amelyet Grecsó Krisztiánnal írtak egy egri borospincében. Természetesen jelen lesznek Budapest Kongresszusi Központban a zenekar körül fontos szerepet játszó zenésztársak is, Kiss Tibor (12.29.), Lovasi András (12.28.), Pál István „Szalonna”, Presser Gábor valamint a Tölcséres Banda és a táncról gondoskodó Fitos Dezső Társulat.

#szeretnekahallgatók

Bősze Ádám

Bősze Ádám önálló estjén egy eddig nem létező, új műfajt mutat be, mely a stand-up comedy alapjaira építve nyújt tartalmas és minőségi élményt a zeneszerető közönségnek. A műsor kifinomult intelligenciája és humora egyedi, különleges élményt nyújt a komolyzenét szerető közönségének, melynek során a koncerttermekben megjelenik a térdcsapkodás, a mosolygás és a szórakozva tanulás. 2018-ban utolsó alkalommal erre december 29-én kerül sor az Artusban.

25 éves az Óbudai Danubia Zenekar

Az ünnepi évad csúcspontjának ígérkezik a Zeneakadémián december 30-án megrendezendő gálakoncert, amelyen a zenekar életében fontos karmesterek, így az alapító Héja Domonkos, valamint Silló István és Hámori Máté vezényelik Erkel, Gershwin és Muszorgszkij műveit. Saint-Saëns h-moll hegedűversenyének szólistája pedig nem más mint Kelemen Barnabás.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!