Papageno Radio
Promóció A Rachmaninov Trió koncertjével indul a budapesti Moszkva-napok

A Rachmaninov Trió koncertjével indul a budapesti Moszkva-napok

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A budapesti Moszkva-napok keretében lép a Zeneakadémia színpadára november 21-én a Rachmaninov Trió, akik Haydn, Mendelssohn és Csajkovszkij kompozícióit hozzák el az orosz és a magyar főváros legújabb kulturális és ifjúságpolitikai együttműködésének részeként.

A Rachmaninov Trió jól ismert formáció a világ zeneszerető közönsége előtt. A zenekar 22 éves pályafutása alatt számos alkalommal lépett fel az orosz előadó művészetet népszerűsítő Orosz Kulturális Évadok keretében többek között Németországban, Kínában, Bulgáriában, Csehországban, Olaszországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és Ausztriában.

A Rachmaninov Trió több jelentős nemzetközi esemény vendége is volt, így felléptek az UNESCO és az ENSZ által szervezett fórumokon, valamint a Davosi Világgazdasági Fórumon is.

A trió rendszeresen vesz részt olyan nagynevű iskolák nemzetközi workshopjain, mint az olaszországi Nemzetközi Mahler Akadémia, a manchesteri Royal Northern College of Music, a Maastrichti Zeneakadémia, valamint a sanghaji, a pekingi és más kínai neves konzervatóriumok.

A moszkvai Rachmaninov Trió rendszeresen koncertezik a nagyvilágból érkező vendégművészekkel. A teljesség igénye nélkül említhetjük meg Jürgen Kussmaul (brácsa, Németország), Wofgang Holzmair (bariton, Ausztria), Eliane Coelho (szoprán, Brazília), Olivier Darbellay, (kürt, Svájc), Sergio Delmastro (klarinét, Olaszország) Yair Kless (hegedű, Izrael) nevét.

Váltsa meg jegyét a koncertre ide kattintva!

Promóció

Stream és színház

X
X