Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Pécs hangjai

Pécs hangjai

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Vigadóban, november 30-án rendezik a PTE Művészeti Kar Zeneművészeti Intézet hangversenysorozatának következő koncertjét, amelyen fellépnek többek között Bánfalvi Zoltán, Futó Balázs, Király Csaba, Solymosi Péter és a kiváló mezzoszoprán, Francesca Provvisionato. 

A gazdag művészeti élet, a Pécsett élő és dolgozó neves zene- és képzőművészek segítették a Művészeti Kar létrejöttét, mely a jogelődök különböző művészeti tanszékeiből 1996-ban alakult. Ez az ország egyetlen felsőfokú zenei, képzőművészeti és alkalmazott, illetve médiaművészeti képzést integráltan folytató központja, illetve a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen kívül az egyetlen magyarországi felsőoktatási intézmény, mely DLA képzést nyújt a művészet terén.

60 éves a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium

- hirdetés -

2016 őszén indított Kamarakoncert-sorozata részeként az intézet nem titkolt szándéka a budapesti koncertéletben is megjelenni, valamint Pécs és a régió kiemelkedő zenei életét még inkább gazdagítani.

További információ ide kattintva!

A koncerten sor kerül többek között Tóth Péter Cantata Universalis című alkotásának ősbemutatójára is. Az est karmestere Kocsár Balázs.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X