Papageno Radio
Inaktív Inaktív Játék Dog Story a Játékszínben - Játék

Dog Story a Játékszínben – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Sikeres, fiatal musicalénekesek debütálnak a Játékszínben május 19-én. A Dog Story című bemutatóval új közönség felé nyit az ötéves intézmény, az Off Broadway-darabot Magyarországon először a Teréz körúti színház tűzi műsorra. A zenés amerikai produkciót a műfaj hazai mestere, Szirtes Tamás rendezi. Játsszon, és legyen ott partnerével az előadáson!

A négyszereplős előadást a műfaj legújabb generációjának képviselői, a legnagyobb hazai musicalszínház sztárjai fémjelzik. Foki Veronika mellett a kettős szereposztásban Solti Ádám és Nagy Balázs, Puskás Peti és Sándor Dávid, valamint Tóth Angelika és Török Anna látható – mindegyikük több, jelenleg műsoron tartott, sikeres nagyprodukcióban szerepel.

A Dog Storycímű musical ősbemutatóját 2014-ben Floridában tartották, majd 2016 novemberében New Yorkban is bemutatkozott Off Broadway-produkcióként. Eric H. Weinberger és Gayla D. Morgan musicalje Magyarországon először a Játékszínben látható. A rendező, Szirtes Tamás az olvasópróbán kiemelte, a Dog Story csak látszólag romantikus, zenés komédia. „Valójában a szerelem, a bizalom és felelősség tárgykörének mélyebb rétegeibe is elvezet, a virtuóz, könnyed megvalósítás ellenére pedig módot nyújt a színészi karakterábrázolásra.”

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és nézze meg partnerével a premier előtt az előadást! (Két szerencsés megfejtőnk lehet ott partnerével a május 17-i előadáson.)

Kérdésünk:  Milyen típusú kutya látható a darabban?

a) Havannai pincsi

b) Bolonka

c) Biewer Yorkshire terrier

 A válaszokat május 2. éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk.

Promóció

Stream és színház

X
X