Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Gasztronómiai csemegék és zenei finomságok

Gasztronómiai csemegék és zenei finomságok

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Egy merőben új programot kínál a komolyzenét kedvelő közönségének a Pannon Filharmonikusok. A szombat esti koncertekből álló Pannonicum-bérletsorozatát a következő évadtól exkluzív, kizárólag a tagságot megvásárolt tagok számára elérhető klubestekkel egészíti ki a zenekar.

- hirdetés -

A PannoniCLUB tematikus estjei során az aznapi hangverseny műsora által kirajzolódó témakör mentén kínál gasztronómiai csemegéket, valamint a vendégek és művészek beszélgetésére kerül sor a téma mestereivel hangulatos környezetben, mely során egyaránt nyerhetünk beavatást egy-egy nemzet mindennapjaiba és ízvilágába.

A PannoniClub tagjai számára a koncertek előtt 17 órától előzetes regisztrációt követően Horváth Zsolt, a Pannon Filharmonikusok igazgatója tart zártkörű házbejárást a Kodály Központban. Emellett az adott hangversenyt megelőző héten vasárnap autentikus villásreggeli nyitja a PannoniClub hetet a Király utca – Pécs sétálóutcájának – népszerű helyén a Reggeliben, illetve egy másik ikonikus helyszínen, a Nappaliban ugyancsak egyedi programok várják az érdeklődőket a koncerthez kapcsolódóan, hogy a hét csúcspontjaként a zenekar hangversenyére és a klubestre hangolódjon a közönség.

A klubestek programja az 5 koncerthez igazodva változik egy-egy új nemzet kultúráját megízleltetve az éltelek, italok és témák szakavatott mestereivel folytatott beszélgetések során.

Első alkalommal Bécset hozza el a zenekar, így egy szelet Sacher-torta és burgenlandi borkóstoló várja a tagokat. A decemberi mediterrán hangulatú koncerthez igazodva zajos olasz klubesttel folytatódik a sor, ahol a valódi pármai sonkát és proseccót kóstolva merülhetnek el az itáliai életérzésben a tagok. Január végén az utánozhatatlan francia kultúra elevenedik meg, melyhez a habkönnyű macaron és francia pezsgő nyújt még felemelőbb élményt. Tavasszal a cseh romantikából kapnak ízelítőt a klubest résztvevői egy piccolo sör és sörkorcsolya mellett. Végül a kora nyári esten a dél-amerikai kontinensre kalauzolja a tagokat a zenekar, ahol a színekben és ízekben gazdag tájakat megidézve a kakaó őshazájához hűen csokiszökőkútba mártva lesznek élvezhetők az édes gyümölcsök az egzotikus koktélok kíséretében.

A Pannon Filharmonikusokkal ünnepli születésnapját Eötvös Péter

Az exkluzív klubesteken a kulináris élvezetekről a város népszerű vendéglátóhelyeinek elismert szakértői gondoskodnak majd, akik a kóstolók mellett rövid előadásokkal növelik az élvezetet a klubtagok számára. Még ezt is lehet fokozni, ugyanis a Pannon Filharmonikusok a gasztronómián túl zenei finomságokkal is készül a tematikus estekhez igazodva, így az adott témában jártas és az aktuális kultúrát személyesen is ismerő művészek mesélnek személyes élményeikről vagy adnak rövid ízelítőt máshol biztos nem hallható dalokból.

A klubestekre a zenekar Pannonicum-bérletesei egész évadra szóló tagsági kártyát, a jegyvásárlók egy estére szóló napijegyet válthatnak. A részletes program a bérletajánló magazinban IDE kattintva, valamint a Pannon Filharmonikusok honlapján is olvasható.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X