Papageno Radio
Promóció Május 3–5-ig ismét Óbuda Napja

Május 3–5-ig ismét Óbuda Napja

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Május első hétvégéjén az Óbuda Napja rendezvénysorozat 16 helyszínen (a Fő tértől az Aquincumi Múzeumig, a Kobuci kerttől az Esernyősig, Csillaghegytől Békásmegyerig) szerteágazó kulturális és szórakoztató programokkal, eseményekkel, kiállításokkal arra vállalkozik, hogy felmutassa Budapest egyik legrégebbi és második legnépesebb kerületének múltbeli és jelenlegi értékeit.

Május első hétvégéje azonban nemcsak a lokálpatrióta tudat alakítását helyezi középpontba, hanem a fesztiválhangulat megteremtésével azoknak is kiváló szórakozást kínál, akik szeretnének barátaik, családtagjaik körében egy vidám és emlékezetes napot eltölteni.

Halász Judit

A részletes program itt olvasható.

Lesz gasztrosétány, borudvar, kézműves vásár, táncház, hagyományőrző népi játékok, cirkuszvilág, robotbemutató,játék- és civil udvar, lovaskocsizás Óbuda utcáin, panelséta Bel-Óbudán, egészségkörút szűrővizsgálatokkal, szabadtéri kiállítás a középkori Óbudáról, közbiztonsági nap.

FELLÉP TÖBBEK KÖZÖTT: Charlie Band, Kiscsillag, Ivan & The Parazol, Budapest Voices, Blahalouisiana, Budapest Ragtime Band, Rutkai Bori Banda, A Kutya Vacsorája, Nana Vortex, Halász Judit, Bognár Szilvia és az Óbudai Danubia Zenekar kamaraformációja.

Promóció

Stream és színház

X
X