Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Május 3–5-ig ismét Óbuda Napja

Május 3–5-ig ismét Óbuda Napja

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Május első hétvégéjén az Óbuda Napja rendezvénysorozat 16 helyszínen (a Fő tértől az Aquincumi Múzeumig, a Kobuci kerttől az Esernyősig, Csillaghegytől Békásmegyerig) szerteágazó kulturális és szórakoztató programokkal, eseményekkel, kiállításokkal arra vállalkozik, hogy felmutassa Budapest egyik legrégebbi és második legnépesebb kerületének múltbeli és jelenlegi értékeit.

- hirdetés -

Május első hétvégéje azonban nemcsak a lokálpatrióta tudat alakítását helyezi középpontba, hanem a fesztiválhangulat megteremtésével azoknak is kiváló szórakozást kínál, akik szeretnének barátaik, családtagjaik körében egy vidám és emlékezetes napot eltölteni.

Halász Judit

A részletes program itt olvasható.

Lesz gasztrosétány, borudvar, kézműves vásár, táncház, hagyományőrző népi játékok, cirkuszvilág, robotbemutató,játék- és civil udvar, lovaskocsizás Óbuda utcáin, panelséta Bel-Óbudán, egészségkörút szűrővizsgálatokkal, szabadtéri kiállítás a középkori Óbudáról, közbiztonsági nap.

FELLÉP TÖBBEK KÖZÖTT: Charlie Band, Kiscsillag, Ivan & The Parazol, Budapest Voices, Blahalouisiana, Budapest Ragtime Band, Rutkai Bori Banda, A Kutya Vacsorája, Nana Vortex, Halász Judit, Bognár Szilvia és az Óbudai Danubia Zenekar kamaraformációja.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X