Papageno Radio
- hirdetés -
Inaktív Inaktív Játék Nehéz Istennek lenni - Játék

Nehéz Istennek lenni – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Május 22. és 26. között ismét látható a Trafóban Mundruczó Kornél rendezése, amelyet az osztrák Der Standard című lap úgy jellemzett: „Lélegzetelállító kelet-európai hardcore-reality színház.”  Játsszon, és nézze meg partnerével az előadást!

Két kamion áll az út szélén. Árut cserélnek: három fiatal nőt. Egy nagyszabású terv készül, ha sikerül, másnapra minden megváltozik. A leleplezés kulcsa a fiú, akit eddig elrejtettek a világ szeme elől. Nem hibázhatnak, ezért a raktér falai között új törvények születnek. Aki nem engedelmeskedik, nem térhet haza. Azonban közöttük van egy idegen, aki bármikor közbeavatkozhatna, mégsem teszi meg – parancsot kapott rá. Mint az Isten, megteremtve a világot, némán szemléli teremtményeit. Egy ideig. De meddig lehet csupán megfigyelőnek maradni?

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével a május 22-i előadáson! (Egy szerencsés megfejtőnk lehet ott partnerével a Gyömrői úti helyszínen játszódó előadáson, ahová a Trafó elől 19.45-kor indulnak buszok.)

Kérdésünk: Láng Annamáriát, az előadás egyik szereplőjét többször is láthattuk ebben az évadban a Trafóban. Melyik darabban nem szerepelt az alábbi három közül?

a) Kristian Smeds, Finn Nemzeti Színház: just filming

b) Mundruczó Kornél, Proton Színház: Látszatélet

c) TÁP Színház: Utas és holdvilág

 A válaszokat május 17. éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk!

- hirdetés -
- hirdetés -

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X