Papageno Radio
- hirdetés -
Inaktív Inaktív Játék Budapestre jön Kuba egyik legjobb salsazenekara - Játék

Budapestre jön Kuba egyik legjobb salsazenekara – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Hosszú évtizedek után először Magyarországon Kuba egyik legnépszerűbb és legtáncolhatóbb zenéjéről ismert salsaegyüttese, a legendás Manolito y su Trabuco. Legyen ott partnerével a koncerten!

Jegyvásárlás a koncertre itt lehetséges

- hirdetés -

Október 17-én az Akvárium Klubban lép fel Kuba egyik legrégebben alapított, mai napig aktív salsazenekara. A Manolito Simonet vezetésével felálló Manolito y su Trabuco egyaránt otthonosan mozog a klasszikus kubai salsában, valamint a változatos és dinamikus ritmusvilágú timbában is. Miközben a zenekar a tradicionális vonalat képviseli, olykor ki-kikacsint az igényes és magas színvonalú, minőségi latin jazz felé is.

Manolito y su Trabuco

A 16 tagú, három énekessel felálló Manolito y su Trabuco Kuba jelenleg egyik legjobb és legkedveltebb salsa-/timbaegyüttese. 1994-ben Kuba legnépszerűbb tévéműsorában, a Mi salsa? című programban tűntek fel, a csoportot az év felfedezettjeként üdvözölték. A következő évben kiadták első lemezüket, és elindultak első nemzetközi turnéjukra. Mindez azonnali sikert hozott a muzsikusok számára. Azóta több albumuk jelent meg, otthon elnyerték a legjobb kubai salsaegyüttesnek járó díjat, szerte a világon nagy népszerűségnek örvendenek.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével az október 17-i koncerten az Akvárium Klubban! (Egy szerencsés megfejtőnk lehet ott partnerével a 21 órakor kezdődő koncerten.)

Kérdésünk: Hol tűnt fel először a Manolito y su Trabuco?

a) Fidel Castro 72. születésnapi ünnepségén

b) Kuba legnépszerűbb salsaműsorában

c) Az Eurovíziós Daéfesztiválon

 A válaszokat június 15. éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk!

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X