Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Izgalmas események a MÁV Szimfonikusoknál

Izgalmas események a MÁV Szimfonikusoknál

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A MÁV Szimfonikusoknál a szezon végével sem áll meg a munka. A zenekar különleges látogatásra készül, valamint a tavasszal megkezdett arculatfrissítés is újabb fontos állomáshoz érkezett: néhány napja elérhető a zenekar megújult honlapja is. 

A zenekar honlapja néhány napja, új modern és igényes designnal várja a látogatókat, akik online is értesülhetnek a legfontosabb zenekari hírekről, valamint visszanézhetik az elmúlt események legszebb pillanatait. A honlapról letölthető a zenekar 2018/19-es évados műsorfüzete is, így gyorsan és könnyedén áttekinthető az összes koncert helyszíne és időpontja a fellépő művészekkel együtt, valamint online jegy-és bérletvásárlásra vagy bérlethosszabbításra is lehetőség nyílik. Aki pedig rendszeresen szeretne értesülni a legfrissebb történésekről, egyetlen kattintással elérheti a hírlevél-feliratkozást is az oldalon.

A MÁV Szimfonikusok Baráti Köre továbbra is szeretettel vár minden érdeklődőt, a tagság nyújtotta lehetőségekről és kedvezményekről pedig szintén a honlapon található részletes tájékoztatót.

- hirdetés -

A zenekar tizenegy bérlettel kedveskedik a közönségnek az új évadban. Többek között olyan kiváló művészek lépnek majd színpadra a MÁV Szimfonikusokkal, mint a Szőke Tibor Mesterbérlet keretében vendégeskedő Maxim Vengerov, Rost Andrea vagy az együttes  tiszteletbeli vendégkarmestere, Kobajasi Kenicsiró.

Charles Dutoit és Kobajasi Kenicsiró is vezényli a MÁV Szimfonikusokat a következő évadban

Az új évadban is lehetőséget kapnak a legkisebbek, hogy megismerkedjenek a klasszikus zene szépségével és a kamarazene örömével. A honlapon a zenekar összes gyermekprogramjáról és játékos foglalkozásáról, valamint azok időpontjáról olvashatunk leírást, aki pedig szeretne megbizonyosodni a jó hangulatról, a galériában megtekintheti a korábbi események fotóit, videóit, valamint a zenekarról megjelent sajtóanyagokat is

A közeljövőben sem lesz hiány különleges koncertekben: a MÁV Szimfonikusok a következő hetekben koreai zenészeket látnak vendégül. A tavalyi sikeres közös koncert után a nyáron Budapesten vendégeskednek a Korail Symphony Orchestra művészei és karmesterük, Suhan Ji. A világ két egyedüli, vasúttársaság által fenntartott zenekara a Vajdahunyad várában zenél együtt július 5-én.

A MÁV Szimfonikusok és a Korail Symphony Orchestra már a tavalyi évben felfedezte a közös pontot, és felvette a kapcsolatot. Ennek köszönhetően a magyar művészek a koreai zenekarhoz csatlakozva együtt zenéltek a szöuli Lotte Hallban, valamint a koreai vasutasnapon. A közös élmények és fellépések alatt a zenekarok szoros barátságot kötöttek. A testvérkapcsolat azonban nemcsak a közös munkáról, hanem a magyar és a koreai kultúra ötvözéséről és a kölcsönös támogatásról, inspirációról is szól.

A nemzetközi barátság jegyében a két ország zenészei a Vajdahunyad várában lépnek fel közösen július 5-én, ahol világhírű klasszikusokkal készülnek. Elhangzik majd többek között Mozart Varázsfuvolájának nyitánya, Dvořák „Újvilág” szimfóniája, de Bellini és Puccini műveiből is hallhat részleteket a közönség. A koreai művészekkel kiegészült MÁV Szimfonikusokhoz Kertes Ingrid szoprán énekesnő is csatlakozik a produkciókban.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X