Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Új bérlettel jelentkezik a MÁV Szimfonikusok

Új bérlettel jelentkezik a MÁV Szimfonikusok

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A szimfonikusok Múzeum utcai próbatermében, június 18-án, hétfőn kezdték meg a következő szezon iránt érdeklődő nézők kiszolgálását a több mint 10 bérletsorozatra. Az egyik legnépszerűbb sorozat a Varga Lászlóról elnevezett bérlet.

A MÁV Szimfonikusok további bérletsorozatairól bővebben a ide kattintva olvashatnak.

A bérlet első előadásán lép majd színpadra a nemzetközi hírű hegedűművész házaspár Kokas Katalin és Kelemen Barnabás, valamint Kokas Dóra csellista. Az Olasz Kultúrintézetben szombat délelőttönként megszólaló hangversenysorozat második előadásán Mozart és Mendelssohn művei csendülnek fel Cser Ádám vezényletével, Langer Ágnes szólójával. A bérletsorozat a harmadik előadásán, két orosz vendégművész fellépését üdvözölheti a közönség. A szentpétervári Alim Shakr, 2017 decemberében már nagy sikerrel vezényelte a zenekart.

- hirdetés -

Langer Ágnes – fotó: Mudra László / Zeneakadémia

Ezen az estén, a szintén orosz származású Alekszander Ramm csellista közreműködésével Dvořák és Rachmaninov művei, minden bizonnyal autentikusan szólalnak majd meg kezük alatt. A sorozat záró hangversenye sem ígér kisebb élményt, hiszen Mozart és Schubert romantikus művei mellett, Beethoven VI. szimfóniája, a Solti Nemzetközi Karmesterverseny 2017-es dobogósa, az izraeli származású David Nimrod Pfeffer dirigálja majd.

A Varga bérlet mellett, érdemes tanulmányozni a zenekar családi programjait is, hiszen például az Unokák és Nagyszülők programsorozat, melyet szintén szombat délelőttönkéntrendeznek a Nemzeti Múzeum Dísztermében a minőségi együttlét, a közös élmény és a zenei nyitottság megalapozásának remek alkalma lehet az egész család számára.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X