Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Lajkó Félix az Ördögkatlanban - Játék

Lajkó Félix az Ördögkatlanban – Játék

Parádés Katlan-zárás Villánykövesden: Lajkó Félixhez és Alexander Balanescuhoz ezúttal a nemzetközileg is elismert  „vonós rocksztárok”, a lengyel Vołosi is csatlakozik. Töltse partnerével a napot az Ördögkatlanban!

- hirdetés -

Az egyik legcsaládiasabb fesztiválon július 31. és augusztus 4. között egy zenész, Snétberger Ferenc, egy könyvkiadó, a Magvető, és két fiatal, öntörvényű társulat, a k2 Színház és a Sztalker Csoport a díszvendég, és természetesen mindannyian több koncerttel, beszélgetéssel és előadással mutatkoznak be. Rajtuk kívül ott lesz többek között Lajkó Félix, a Vołosi és Alexander Balanescu, Balogh Kálmán és Lukács Miklós, a Csík zenekar, Nádasdy Ádám, a Dollár Papa Gyermekei, a Forte Társulat, a tatabányai és a kassai színház.  Nem marad el Kolonits Klára és Dinyés Dániel opera-beavatója sem, és a Faluturisták is útra kelnek. A fesztivál helyszínei Nagyharsány, Kisharsány, Mokos, Vylyan, Beremend, Villánykövesd

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével az augusztus 4-i koncerten! (Egy szerencsés megfejtőnk páros napijegyet nyer, amellyel a fesztivál augusztus 4-i programjait látogathatja.)

Kérdésünk: Hány ország hegedűseit hallhatja a közönség az augusztus 4-i, kisharsányi koncerten?

a) 1

b) 2

c) 3

 A válaszokat július 21. éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk!

- hirdetés -
- hirdetés -

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.