Papageno Radio
Promóció Fináléjához ért a Bakáts Feszt

Fináléjához ért a Bakáts Feszt

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Bakáts Feszt idén a Ráday utcában talált otthonra. A kulturális programok között minden korosztály találhat kedvére valót, hiszen a fesztivál programjainak tematikája hármas egységet alkot: az események a zene, a tánc és a család élménye köré szerveződnek. A fesztivál utolsó napján is érdemes ellátogatni a Ráday utcába, ahol a zene, a színház, a tánc és a gyermekprogramok mellett a különleges borkínálat is hozzájárul a jó hangulathoz.

Idén új helyszíneken vár mindenkit a Bakáts Feszt

Augusztus 24-én a tánc került főszerepbe: a Debreceni Mazsorett Együttes felvonulása és műsora után a Commandarte Társulat légi akrobata bemutatója és a Hestia Tűzzsonglőr Csoport előadása szórakoztatta a Ráday utcában sétálókat. Fellépett még a Compani Canario Historikus Táncegyüttes is Vero Amore előadásával, a Bartók Táncegyüttes pedig táncházzal várta az érdeklődőket. A programokat az Erin ír sztepptársulat és az Ardú Nua Együttes
ír népzenei és néptánc előadása színesítette, a nap pedig a Cubanero Zenekar élőzenés salsaestjével ért véget.

Az augusztus 25-i programok összessége a zenÉL AZ UTCA címet kapta. Az Ethnosound egész napos hangszersimogatót és villámcsődületet is rendezett, miközben a legkülönfélébb koncerteket hallgathatták meg érdeklődők: dalszerző szólistáktól kezdve az a capella együtteseken a balkáni tánczenét játszó zenekarokig szinte minden műfaj és stílus képviseltette magát a fesztiválon, melynek egész ideje allatt a különböző nemzetek kultúrájának bemutatására is nagy hangsúly kerül.

A legfrissebb információkért kövesse a Bakáts Feszt közösségi oldalát!

Augusztus 26-án, a fesztivál utolsó napján is érdemes ellátogatni Budapest egyik legnyüzsgőbb utcájába, ahol a kávézók és az éttermek sora, a régi épületek homlokazata és az apró üzletek most még különlegesebb hangulatot árasztanak.

Az utolsó nap a gyermekekről szól. A Tulipántos Népi Játékpark és népi körhinta, valamint a Furfangos csudavilág interaktív kiállítás és játszóház egész nap várja a kicsiket, délután pedig Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia produkciója és A suszter manói táncos mesejáték szórakoztatja a gyerekeket.

A fesztivált a Mystery Gang együttes esti koncertje zárja a Rombusz teraszon, a fesztivál egyik leghangulatosabb helyszínén.

A Bakáts Feszt részletes programjaiért tekintsék meg a lapozható online programfüzetet!

Promóció

Stream és színház

X
X