Papageno Radio
Promóció Az ősz romantikáját hozza el a La Moda Piano Trió

Az ősz romantikáját hozza el a La Moda Piano Trió

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Romantikára mindenkinek szüksége van – ősszel talán még inkább. Ehhez keresve sem lehet találni alkalmasabb helyszínt Sissy királyné kedvenc kastélyánál, az őszi ruhájába öltözött Gödöllői Királyi Kastélynál, melyet a La Moda Piano Trió megindító erejű zenéje tölt meg szeptember 25-én.

A júliusi nagy sikerű koncertjük után ismét hazánkba látogató tengerentúli La Moda Piano Trió kamarakoncertje a zongorairodalomban járatosaknak és a műfajjal még csak ismerkedőknek is maradandó élményt kínál.

Gödöllői Királyi Kastély

Király(nő)i romantika karnyújtásnyira, egy festői szépségű parkkal körülölelt, patinás épületben, amelynek – szó szerint is – királyi Díszterme igazán illő környezetet biztosít a muzsikának. A park, a kastély önmagában is kiváló úti cél, de a koncerttel összekötve válik igazán emelkedetté, teljessé az élmény.

Hsin-Ni Liu – Forrás: facebook.com/pg/hsinniliupianist

A tajvani születésű, évek óta Magyarországon élő és alkotó zongoraművésznő, Hsin-Ni Liu felsőfokú zenei tanulmányait az Amerikai Egyesült Államokban végezte, itt találkozott a koncerten fellépő másik két kiváló művésszel, a számos amerikai szuperprodukcióban közreműködő Stephanie Matthews-zal és Reenat Pinchasszal.

Csodálatos zene, csodálatos helyszín. Romantika a kastélyban.

A koncerten elhangzik:

Schumann: g-moll zongoraszonáta, op. 22
Brahms: G-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 78
Rachmaninov: g-moll cselló-zongora szonáta op. 19

Promóció

X
X