Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Cseppkánon - Játék

Cseppkánon – Játék

A Cseppkánon – Hogy vagy Hérakleitosz? című produkció koncert, tánc és színház interferenciája. Más idő- és gondolatdimenzióba röpítő, költészettel teli különleges, szemre, fülre, szívre és agyra ható este. Játsszon velünk, és legyen ott partnerével a decemberi előadáson!

„Az ember csepp, az emberiség tenger.
Két csepp együtt is csak egy csepp.
Egy csepp a tengerben megszűnik cseppnek lenni, akkor már csak a tenger létezik…
… A gondolat olyan, mint egy folyó. Guggolok a partján és néha belemerítek. Tenyeremben a víz a gondolat. Aztán visszaöntöm.” (Goda Gábor)

- hirdetés -

Goda Gábor Cseppkánon című rendezése 2015 legjobb kortárs táncelőadásaként Lábán Rudolf-díjat nyert. Az előadás magában hordozza az Artus ars poeticájának, szellemiségének esszenciáját. A Lábán-díj laudációja szerint „a Cseppkánon legnagyobb erénye éppen az egyszerűsége. A titka pedig az, hogy nem beszél róla, hanem csinálja. A gondolkodás tisztaságával és tűpontosnak ható szerkesztéssel. A színháznak nem dolga létélményt közvetíteni, ha azonban ezt néha mégis megteszi, azt érdemes megbecsülni.”

- hirdetés -

Az előadás különlegességéről ide kattintva győződhet meg.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével a Cseppkánon december 22-én 19 órakor kezdődő előadásán a Müpa Fesztivál Színházában! (Egy szerencsés megfejtőnk partnerével tekintheti meg aaz előadást.)

Kérdésünk: Mit ír bele a vízbe a tai chi mester?

a) ego

b) én

c) eső

 A válaszokat szeptember 15 éjfélig, a Facebook-poszt alatti kommentben várjuk.

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.