Papageno Radio
Promóció Ajándékozza meg szeretetteit a Concerto Budapest hangversenyeivel

Ajándékozza meg szeretetteit a Concerto Budapest hangversenyeivel

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Concerto Budapest szimfonikus zenekar ünnepi ajánlata háromféle ajándékcsomagot tartalmaz, amelyet mindenki tetszése szerint, a zenekar 2019-es hangversenyeiből állíthat össze. A választékban olyan különleges Concerto-koncertek szerepelnek, amelyek a jól ismert klasszikusoktól napjaink kortárs darabjaiig változatos programot kínálnak. Lepje meg magát és szeretteit Concerto-élménnyel! 

A Zeneakadémia, a Müpa, a Budapest Music Center és a Pesti Vigadó színpadán olyan kiváló művészeket hallhatnak többek között, mint Borisz Berezovszkij, Andrej Korobejnyikov, Steven Isserlis, Arvid Engegård, Perényi Miklós, Rost Andrea, Bogányi Gergely, Medveczky Ádám, Rácz Zoltán vagy Keller András.

Steven Isserlis

2019-ben visszatérő Borisz Berezovszkij, a nagy orosz zongorista tradíció igazi örököse ezúttal három versenyművet játszik estje során, karmester nélkül, a zongora mögül dirigálva. Először lesz a Concerto Budapest vendége a zongora másik szláv nagysága, a kivételes Rachmaninov-előadó, Andrej Korobejnyikov. A fantasztikus brit csellista, Steven Isserlis két koncerten is fellép majd, hogy egy-egy Schumann- és Saint-Saëns-versenyművet játsszon. Haydn A teremtés oratóriumát Rost Andrea, Sebestyén Miklós, Rab Gyula valamint a Purcell Kórus tolmácsolásában hallhatja majd a publikum.

A programkínálatban szerepel az újonnan megalapított szupernégyes, a Hungarian Quartet – Keller András, Pilz János, Fenyő László és Homoki Gábor – január 4-i első estje, valamint a szintén frissen életre hívott formáció, a Ligeti Ensemble három koncertje.

Március 10-én, vasárnap egész nap kizárólag Mozart hangjai töltik meg majd a Zeneakadémiát. Tíz koncerten, kiváló szólisták, remek kamaraegyüttesek és zenekarok társaságában merülhetnek el Mozart rejtélyes világában.

Jegyek és bérletek a Concerto Budapest honlapján keresztül kezelési költség nélkül, továbbá személyesen a Concerto Zeneházban, valamint a Zeneakadémia és a Müpa jegypénztárában válthatók. További információkért kattintson a Concerto Budapest oldalára!

Promóció

Stream és színház

X
X