Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Minikoncertek öltöny és nyakkendő nélkül A zene éjszakáján

Minikoncertek öltöny és nyakkendő nélkül A zene éjszakáján

Minikoncertek öltöny és nyakkendő nélkül! A Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ november 17-én immár második alkalommal hirdeti meg a tavaly nagy közönségsikert aratott A zene éjszakája – csak klasszikusan elnevezésű eseményt Budapest nyolc kedvenc szórakozóhelyén.

November 17. Budapest napja. 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Óbuda.

- hirdetés -

A rendezvény keretében nyolc olyan belvárosi helyszínen – klubokban, kávéházakban, kocsmákban és pubokban – élvezhetik a látogatók a változatos klasszikus zenei minikoncerteket, ahol máskor ilyen produkciókkal nem találkozhatnak.

A rendhagyó programsorozat célja, hogy kötetlen formában és helyszínen minél többen kerüljenek közelebb a klasszikus zenéhez és Budapesthez.

- hirdetés -

A 18-24 óra között megrendezésre kerülő minikoncerteken ízelítő hallható Monteverdi, Vivaldi, Mozart, Paganini, Beethoven, Dvořák, Csajkovszkij, Ravel, Albeniz, Bartók, Gershwin, Joplin, Bernstein, Piazzolla és mások műveiből.

Közreműködő együttesek: Budapesti Fesztiválzenekar, Óbudai Danubia Zenekar, Budafoki Dohnányi Zenekar, Anima Musicae Kamarazenekar, Fischer Annie-ösztöndíjasok.

Helyszínek:

Mika Tivadar Mulató

Szimpla Kert

Magvető Café

 

Kék Ló Budapest

Jelen Bisztró

Mazel Tov

Kazimír

Három Holló

További információkért kattintson az esemény facebook oldalára vagy Budapest információs honlapjára!

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.